=
zzp website laten maken voor € 180!

vd Valk Hotel Gilze-Rijen

in het groene hart van brabant


logo van het bedrijf
foto van het bedrijf

Algemene gegevens bedrijf


bedrijf:vd Valk Hotel Gilze-Rijen
telefoon:0161-454951
adres:Klein Zwitserland 8
plaats:5126TA Gilze
routeplanner: bekijk de kaart
website:bekijk website
e-mail:stuur een e-mail
openingstijden:  
kvk nummer: check kvk
specialiteiten:overnachting | service en gastvrijheid
beoordeling:
plaats beoordeling
 

Social media links

Google Plus:
Facebook:
LinkedIn:
Twitter:

Voornaamste activiteiten van dit bedrijf


De algemene branche waar vd Valk Hotel Gilze-Rijen actief in is valt onder de hoofdcategorie: hotels & pensions met een differentiatie naar activiteiten die vallen onder de sub-categorie hotels 4 sterren. De voornaamste activiteit van vd Valk Hotel Gilze-Rijen valt onder de branche: hotel.
Het bekende in landhuisstijl gebouwde 4-sterren Van der Valk Hotel Gilze-Rijen is strategisch gelegen, nabij de A-58 in het landelijke Hart van Brabant, tussen de steden Tilburg en Breda, op een half uur gaans van Antwerpen.

Het hotel beschikt over 209 comfortabele hotelkamers en suites in diverse luxecategorieën, 18 multifunctionele zalen voor zowel zakelijke als feestelijke gelegenheden, een uitgebreide wellness-afdeling met zwembad, sauna, solarium en fitnessfaciliteiten, een gezellige hotelbar, een eigen Casino en een uitmuntend restaurant.

Er zijn vele redenen om ons hotel aan te doen. Of u ons nu bezoekt voor een lekker avondje tafelen, een zondagsbrunch, een comfortabele overnachting, een feest, vergadering, symposium, congres, of omdat u er gewoon lekker een paar daagjes tussen uit wilt. Door haar gunstige ligging, in deze zeer veelzijdige regio, uitgebreide faciliteiten, gastvriendelijkheid, professionaliteit, service & kwaliteit, is Van der Valk Hotel Gilze-Rijen een multifunctionele partner, voor een kort- of langer verblijf, van zakelijke of private aard. Wij heten u van harte welkom!

Suggestie hotel rubrieken Gilze


Hieronder vindt u een selectie van aanvullende rubrieken die bij vd Valk Hotel Gilze-Rijen passen.

Hotel 4 sterren Hotel Hotels Motel Motels Hotel inrichtingen Hotel reiniging
 


Plattegrond vd Valk Hotel Gilze-Rijen


Bekijk de plattegrond google maps kaart van vd Valk Hotel Gilze-Rijen. De exacte locatie kan afwijken qua van het gewenste bedrijf.


klik hier en bekijk de plattegrond


 

Streetview van vd Valk Hotel Gilze-Rijen


Bekijk de streetview kaart van vd Valk Hotel Gilze-Rijen. De afbeelding kan afwijken qua richting van het gewenste bedrijf. U kunt het figuurtje op de rechterkaart verplaaten en zo op een andere locatie de streetview bekijken. De linkerkaart kunt u draaien door met de muis te slepen


klik hier en bekijk streetview kaart


vd Valk Hotel Gilze-Rijen | Het bekende in landhuisstijl gebouwde 4-sterren Van der Valk Hotel Gilze-Rijen is strategisch gelegen, nabij de A-58 in het landelijke Hart van Brabant, tussen de steden Tilburg en Breda, op een half uur gaans van Antwerpen.

Het hotel beschi
Klein Zwitserland 8 | plaats Gilze | gemeente GilzeenRijen | geo 51.5524712,4.94417 | telefoonnummer: 0161-454951

Ik ben eigenaar


Bent u eigenaar van vd Valk Hotel Gilze-Rijen Gilze of bevoegd namens dit bedrijf? Claim dan deze bedrijfsvermelding en zorg dat u nog beter gepresenteerd wordt in deze gids. Voeg teksten merken en rubrieken toe die beter passen bij uw bedrijf. Dit verhoogd uw conversie naar meer potentiele klanten.

disclaimer: Go2web.nl initiatiefnemer van deze gids, doet zijn uiterste best om bovenstaande getoonde bedrijfsinformatie over vd Valk Hotel Gilze-Rijen zo accuraat en volledig mogelijk te houden. Het kan echter voorkomen dat de getoonde informatie niet meer klopt of onvolledig is. De laatste wijziging en aanpassing van bovenstaande informatie is op 20-11-2013 10:36:32 geweest. Elke bezoeker kan een wijziging eenvoudig aan ons doorgeven via bovenstaande tab wijzigen, zodat wij zo snel mogelijk de database kunnen wijzigen. Mocht u twijfelen of het bedrijf nog wel actief is raden wij aan een check te doen bij de kamer van koophandel of een faillissementsregister.Website beheerder worden? - Nederland-WEB.nl omvat alle gemeentes van Nederland en voor iedere gemeente zijn wij op zoek naar een website beheerder. Door de gemeentelijke gids te updaten kun je hiermee geld verdienen. klik hier voor meer informatie